Toimivan vastakohdan parhaille alkuperäisille rakenteille luovat modernit työympäristön kovaan käyttöön tarkoitetut pintamateriaalit ja kalusteet sekä nykypäivän vaatimukset täyttävä talotekniikka.

Ainutlaatuinen katettu, lämmin ja avara atriumpiha toimii kiinteistön sydämenä ja
houkuttelee viihtymään niin työnteon, rentoutumisen kuin tapahtumien merkeissä. Lämmin
ja kodikas tunnelma syntyy arvokiinteistön julkisivusta, voimakkaista väreistä ja erilaisista
istuma-alueista, joissa voi työskennellä, kokoustaa vapaamuotoisesti tai nauttia ravintolan ja kahvilan herkullisesta tarjoilusta.

Laadukas, toimiva ja viihtyisä työ- ja toimitila houkuttelee toimialasta riippuen laadukkaita asiakkaita sekä osaavaa työvoimaa.

Kasarmikatu 25 on kohteena harvinaisuus, sillä se tarjoaa joustavat, vuokralaisen ehdoilla
sisustetut toimitilat arvokkaasti rakennetussa kiinteistössä – tilat, jotka täyttävät kaikki
nykyajan vaatimukset niin tekniikan kuin tehokkuuden osalta.

Virtuaalikierros

Tutustu toimistotiloihin sekä katettuun sisäpihaan Floored-palvelussa. Kulje itse 3D-mallinnosten läpi ja inspiroidu tiloista sekä lämmitetyn sisäpihan viihtyisästä ympäristöstä

Sisäpihalle Toimistoon

Kuusi kerrosta kaupungin parasta toimitilaa

Kiinteistön konseptisuunnitelma
Toimistotilat kerroksissa 1-6 yhteensä n. 3 833 m2, työpaikkamäärä on yhteensä max. 375 työpaikkaa (laskentatehokkuus n. 9 m2/tp). Kokonaisuus sopii erinomaisesti myös yhdelle käyttäjälle.

Kellarikerros
Kellarikerroksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat Klubin neuvottelutilat. Älykkäällä ja joustavalla tilasuunnittelulla luodaan ajan henkeen sopiva ja tunnelmallinen kokonaisuus. Klubi tarjoaa puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille asiakastilaisuuksille inspiroivassa ympäristössä.

  • Konferenssihuone 440 m2
  • Pyörävarasto 50 m2
  • Varasto 130 m2
  • Toimiston sosiaalitila 45 m2
  • Ravintolan sosiaalitila 50 m2
Kellarikerros
Varasto
Ravintolan sosiaalitila
Aula ja klubi
Pyörävarasto
Neuvottelutila
Toimiston sosiaalitila
Konferenssihuone

Katutaso
Katutason liiketilat ja atriumpiha tarjoavat historiallisia elementtejä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Ravintola Rioni ja Italia Café & Delicatessen palvelevat niin kiinteistön kuin lähiympäristönkin asiakkaita. Tila soveltuu myös tunnelmaa henkiväksi viinibaariksi tai urbaaniksi pienpanimoksi.

  • Ravintola Rioni
  • Italia Café & Delicatessen

 

 

Katutaso
Sisäänkäynti ja aula
Ravintola
Kahvila
Toimisto

Kerrokset 2-5

Toimistokerrokset 2–5 soveltuvat sekä koko kerroksen tiloiksi että osiin jaettaviksi. Tilat ovat ensisijaisesti avoimia ja sisältävät myös kokoushuoneita.

Kolmannen kerroksen atriumin kattoikkuna ja uusi lasihissi kiinnittävät kaikkien huomion.

  • Toimistotila 730 m2
Kerrokset 2-5 (A)
Toimisto
Keittiö- ja oleskelutilat

Kerrokset 2-5

Toimistokerrokset 2–5 soveltuvat sekä koko kerroksen tiloiksi että osiin jaettaviksi. Tilat ovat ensisijaisesti avoimia ja sisältävät myös kokoushuoneita.

Kolmannen kerroksen atriumin kattoikkuna ja uusi lasihissi kiinnittävät kaikkien huomion.

  • Toimistotila 730 m2
Kerros 2-5 (B)
Tomisto
Toimisto
Toimisto
Keittiö- ja oleskelutilat

Kerros 6
Ylimmän kerroksen viihtyisä, osin vinokattoinen ullakkokerros vuokrataan yhtenä kokonaisuutena. Entiseen ullakkokerrokseen on toteutettavissa mielenkiintoisia tilaratkaisuja, jotka yhdistyvät historiallisen kiinteistön arvokkaaseen olemukseen sekä kohteen parhaisiin näköaloihin.

  • Toimistotila 665 m2
Kerros 6
Toimisto
Keittiö- ja oleskelutilat
Tekninen tila

Talotekniikka

Talo on peruskorjauksen yhteydessä purettu sisältä kokonaisuudessaan. Kaikki uudelleen rakennetut välipohjat, seinät, ikkunat, ovet jne. on rakennettu tämän päivän vaatimusten mukaiseen tasoon. Urakoitsijoilta, toimittajilta sekä myös alihankintana toimitusketjuun osallistuvilta yrityksiltä on edellytetty valmistuksen sisäisen laadunhallinnan sertifiointia standardin SFS-EN 1090-1 mukaisesti.

Talo on varustettu kaukolämpöön ja kaukokylmään liitetyllä lämmitys-, ilmanvaihto- ja jäähdytysverkostolla. Lämmitys- ja jäähdytystasoa käyttäjä voi ohjata huoneisto- ja huonekohtaisesti. Ilmastointi on toimistokerroksissa toteutettu S2-luokkaan, mikä mahdollistaa korkean työpaikkatehokkuuden max. 8 m2/työpaikka tiheyteen asti. Toimistovuokratiloihin voi sijoittaa ryhmätyö- ja sisäisesti käytettäviä neuvottelutiloja edellä mainitulla tehokkuudella.

Leadership in Energy and Environmental Design – LEED

LEED on kansainvälisesti vertailukelpoinen sertifiointijärjestelmä, joka perustuu riippumattoman, kolmannen osapuolen tekemään arviointiin rakennuksen ja tilojen ympäristöominaisuuksista.

Kasarmikatu 25 rakennetaan korkeimman tason LEED-ympäristösertifikaatin mukaisesti. Standardi vastaa kestävän kehityksen tavoitteita lämmön- ja vedenkulutuksen, materiaalien sekä modernin talotekniikan osalta ja mahdollistaa erilaisten älykkäiden ratkaisujen hyödyntämisen kaikissa tiloissa.